Claudia Țapardel, europarlamentară PSD, explică semnificația votului din Parlament

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Europarlamentara PSD Claudia Țapardel și purtătoare de cuvânt a TSD susține că semnificația votului de vineri din Parlament, de la moțiunea de cenzură, este continuarea proiectelor guvernamentale cu impact real în viața românilor, în detrimentul spectacolelor politice, scandalurilor și conflictelor perpetuate de Opoziție.

"Rezultatul moțiunii de astăzi vorbește de la sine. Mesajul este acela că preocupările noastre trebuie să fie problemele reale ale românilor. Creșterea economică, nivelul de trai, educația, sănătatea și locurile de muncă sunt subiectele care contează. Nimeni nu este interesat acum de scandal politic și de conflict", a declarat eurodeputata în delegația României de la Bruxelles. 

Claudia Țapardel continuă: "Liberalii și pedeliștii au primit astăzi o lecție - dar important ar fi să o și înțeleagă. Pe români nu-i interesează ambițiile lor de a ajunge la putere prin orice mijloace: ii interesează să trăiască mai bine, într-o țară cu prețuri mai mici, salarii mai mari și perspective de dezvoltare". 

"În acest moment, Guvernul Ponta demonstrează că știe ce are de făcut și a obținut deja rezultate solide în beneficiul românilor", consideră Claudia Țapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel