Clasament WTA. Simona Halep poate pierde locul 1

Simona Halep poate pierde locul 1 WTA, după parcursul modest pe care l-a avut la turneul de la Madrid pe care l-a câștigat în ultimii doi ani. 

Simona Halep a pierdut puncte importante dupăce a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Eliminarea a fost în fața unei jucătoare redutabile, însă nimeni nu anticipa un parcurs atât de scurt al Simonei la turneul ei favorit. 

Simona Halep avea la începutul turneului pe zgură un avans de 1264 de puncte în fruntea clasamentului WTA, față de următoarea clasată, Caroline Wozniacki. Nici jucătoarea daneză nu a reușit în ultima perioadă turnee senzaționale, însă Halep poate pierde locul 1 de una singură. Totul, din cauza faptului că a obținut foarte multe puncte, pe care trebuie să le apere în acest an.

Locul 1, tot mai fragil

Simona Halep a rămas cu un avans de doar 425 de puncte în fața lui Wozniacki, iar totul se poate răsturna la turneul pe zgură de la Roma. Chiar dacă nu a câștigat turneul, jucătoarea noastră a jucat finala și a obținut 585 de puncte. De cealaltă parte, Caroline Wozniacki nu a participat la turneu, astfel că nu are nici un punct de apărat.

După eliminarea de la Madrid, poziția Simonei în fruntea clasamentului WTA devine tot mai fragilă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel