Clasament Forbes: Real Madrid vs. Manchester United

Real Madrid a detronat-o pe Manchester United în clasamentul celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume, dat publicităţii anual de prestigioasa revistă economică americană Forbes.

Real Madrid a câştigat ultimele trei ediţii ale Ligii Campionilor și este evaluat la 4,24 miliarde dolari, în creştere cu 9 la sută faţă de anul precedent, precizează Forbes.

Locul secund este ocupat de FC Barcelona, cu 4 miliarde de dolari, în timp ce Manchester United, care a ocupat primul loc în ultimii doi ani, se află acum pe poziţia a treia, cu 3,8 miliarde dolari.

Cele trei sunt urmate de campioana en titre a Germaniei, Bayern Munchen, cu 3 milioane dolari, şi de deţinătoarea titlului în Premier League, Manchester City, cu 2,69 miliarde dolari.

Cele mai valoroase 20 de cluburi din acest an au o valoare medie de 1,75 miliarde dolari, înregistrând o creştere impresionantă, de 34%, faţă de anul trecut, salt atribuit de Forbes sumelor tot mai mari plătite de sponsori acestor echipe, precum şi veniturilor provenind din drepturile de televizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel