Clasa pregătitoare: Vezi aici lista copiilor admiși în București

clasa pregatitoare
clasa pregatitoare
Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) a publicat, luni, pe site-ul instituției, rezultatele înscrierilor în clasa pregătitoare în cadrul primei etape, pentru anul școlar 2013-2014. În învățământul preșcolar din București sunt înscriși 10.203 copii care împlinesc șase ani până la 1 septembrie 2013, alți 491 împlinesc șapte ani până la 1 septembrie 2013, iar 4.669 vor face șase ani în intervalul 1 septembrie - 31 decembrie 2013.

Săptămâna trecută, inspectorul general Constantin Trăistaru declara că Inspectoratul Școlar al Municipiului București a aprobat suplimentarea cu 73 a claselor pregătitoare și cu 13 a claselor I, prefigurând o mică problemă la Colegiul Goethe, unde numărul locurilor disponibile este mai mic decât al cererilor.

Potrivit rezultatelor afișate de ISMB, la acest colegiu, un număr de 17 cereri pentru înscrierea în clasa pregătitoare nu au fost soluționate după prima etapă.

Vezi aici lista copiilor admiși

Vezi aici lista cererilor nesoluționate în prima etapă Vezi aici lista locurilor libere rămase pentru etapa a II-a A doua etapă de înscriere se va desfășura în perioada 8 - 17 mai și este destinată doar copiilor care nu au fost cuprinși într-o unitate de învățământ, după prima etapă, iar lista finală va fi publică în data de 24 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel