Ciuvică: Chirilă, la un festival finanțat de TEL Drum. Badea: Marș, javră!

Mugur Ciuvică publică pe pagina GIP o fotografie de la un festival organizat în Alexandria din 2013, finanțat de TEL Drum. 

”Când vine vorba de bani, pe revoluționarul Chirilă nu-l mai deranjează că aceștia provin de la Tel Drum, de la pesediștii din Teleorman sau de la ministerele conduse de pesediști. Tudor Chirilă este unul dintre invitații constanți ai Festivalului Ideo Ideis organizat în Alexandria, județul Teleorman. În 2013, când Chirilă a participat pentru prima oară la festival, acesta a fost finanțat de guvernul Ponta, de Primăria Alexandria și de o firmă locală devenită între timp celebră. Această firmă se numește Tel Drum. La ediția din acest an a festivalului, Tudor Chirilă a fost invitat special. Așa se facă că, acum două săptămâni, Chirilă își debita obișnuitele platitudini în Sala Primăriei Alexandria. Evenimentul a fost organizat de guvernul Tudose prin Ministerul Culturii, în parteneriat cu Primăria pesedistă din Alexandria. În București, Chirilă e anti-PSD. În Teleorman, Chirilă e pe banii PSD.” a scris Mugur Ciuvică pe pagina de Facebook ”Grupul de Investigații Politice”. 

Mircea Badea, realizator TV la Antena 3, scrie că ”Aoleu!!!!!! L-a rupt Ciuvica pe stalinistul Chirila. Chirila, esti o javra in foame de bani si cu gura mare! Mars, javra!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel