Ciutacu-Ștefănescu, replici despre Tudose: Dacă tot dăm din casă, întreab-o pe Rovana Plumb

Victor Ciutacu a făcut o dezvăluire neașteptată în timpul emisiunii pe care o moderează la România TV.

Victor Ciutacu l-a întrebat pe Codrin Ștefănescu despre informațiile apărute în presă potrivit cărora Liviu Dragnea pregătește un CEx în care vor fi demiși Niculae Bădălău și Codrin Ștefănescu. Potrivit informațiilor precizate, Dragnea vrea să îi elimine pe cei care l-au susținut pe Tudose.

Episod incredibil între Rovana Plumb și Mihai Tudose

În timpul acestei discuții, Ciutacu a dat publicității un episod incredibil între Rovana Plumb și Mihai Tudose.

„În timp ce noi avem conflicte cu o grămadă de structuri grele și importante, să mai bage cineva bățul prin gard și să spună că mai facem așa ceva în interiorul partidului, e o tâmpenie”, a precizat Codrin Ștefănescu.

Totodată, Codrin Ștefănescu a mai precizat că Niculae Bădălău s-a întors azi în țară.

Victor Ciutacu a insistat și l-a întrebat din nou pe Codrin Ștefănescu: „Întrebarea e, vă gâtuiți între voi sau nu? E simplu: nu mă dă afară că nu are sânge, nu are voturi, nu are intenții”.

Ulterior, spiritele s-au încins.

„Logica lui Victor Ciutacu, jurnalist cu experiență, care ar fi în momentul ăsta?”, l-a întrebat Codrin Ștefănescu. ”Că Dragnea e răzbunător și ia gâtul tuturor celor care au fost împotriva lui”, a răspuns Ciutacu.

„Nu există tabăra Tudose. Tudose măcar a fost bărbat și și-a pus mandatul pe masă, nu ca Grindeanu și Ponta”, a mai spus Ștefănescu, moment în care Victor Ciutacu a recidivat:

„Dar bărbatul Tudose care a chemat-o pe Rovana Plumb la CEx-ul PSD, în pădure la SRI, mai e membru în partidul vostru? Dacă tot dăm din casă Codrine, ca bărbații, întreab-o pe Rovana Plumb”.

[citeste si]

„Această informație nu o am. Îl sun după ce ies din emisiune”, i-a replicat imediat Codrin Ștefănescu. ”Dacă s-a întâmplat așa ceva lucrurile sunt foarte grave. Poziția mea de la Revoluție, de pe baricade și până azi, Bogdan Chirieac îmi e martor, nu s-a schimbat un milimetru”, a continuat Codrin Ștefănescu.

Victor Ciutacu i-a spus imediat că ”te-ai tăvălit cu ei și acum te înmoi că s-ar putea să convoace CEx-ul să te dea afară? Asta te întreb pe tine”.

„Să mă înmoi?! Când m-am înmuiat eu? Nu am făcut-o în războiul cu Zgonea care era super susținut de către ei. Venise și ambasadorul să facă conferință cu el (...) Nu e chiar așa”.

Bogdan Chirieac, prezent în emisiune, a precizat că ”Dacă Niculae Bădălău, după sejurul în SUA, va fi schimbat din funcția de președinte executiv, nu cred că va fi schimbat și Codrin Ștefănescu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel