Ciutacu, remarcă după scrisoarea avocatului lui Trump

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu ironizează mesajul avocatului lui Trump, Rudolph Giuliani, către România, în egală măsură cu mesajul senatorului Mc Cain de pe patul de moarte, către premierul Dăncilă.

Ciutacu a scris pe Facebook că nu crede că Rudoph Giuliani și Mc Cain au fost cu adevărat preocupați de ce se întâmplă în România și lansează un semn de intrebare asupra sincerității celor două scrisori ce abordează aceeași temă în maniere diametral opuse.

"Giuliani e preocupat de independența justiției din România și de respectarea standardelor statului de drept fix în egală măsură în care, pe patul de moarte, Mc Cain era îngrijorat de anticorupția fără Kovesi", a scris Ciutacu. 

Scrisorile care au pus pe jar opinia publică

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al oraşului New York, a transmis o scrisoare preşedintelui României, Klaus Iohannis, dar şi altor oficiali români.

Giuliani i-a scris președintelui Iohannis pentru a-și exprima „îngrijorarea în legătură cu prejudiciul continuu adus statului de drept în România, comis sub pretextul aplicării cu eficienţă a legii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel