Ciutacu, reacție după scandalul provocat de Mîndruță la România TV

Anca Murgoci / 23 noi 2014 / 16:04

Victor Ciutacu a opinat cu privire la scandalul pe care Lucian Mîndruță l-a provocat vineri seară, la România TV, în emisiunea Ionelei Năstase și a lui Marius Nițu.

VEZI ȘI: Cum se hârjonea cu Năstase marele apărător al dreptei, Mîndruță

 

Lucian Mîndruță a intrat, prin telefon, și a făcut un comentariu nepotrivit. El i-a numit pe cei care susțin stânga politică "leneși și neisprăviți", afirmație care a declanșat un schimb de replici extrem de contondent.

Contactat de DC News, realizatorul TV Victor Ciutacu a comentat acest subiect. 

"Am văzut și eu, uluit, în direct, emisiunea de vineri seară. N-am nici o pretenție de la Mîndruță, e lamentabil ca om. Că a simțit nevoia să facă activism politic înțeleg. Oricum în altă parte, în meseria asta pe care se laudă c-o profesează, e inutil. Nenorocirea e că omu-i pericol public. Promovează un rasism de tip nou, în care arienii sunt ei, apostolii Dreptei, iar rasa inferioară ceilalți. Maine-poimâine, un scelerat ca ăsta e-n stare să se viseze lider spiritual al cine știe cărei formațiuni de tip paramilitar care să-i pedepsească fizic pe cei declarați neconformi", a spus Victor Ciutacu pentru DC News.

"Ironia sorții face ca sinistrul ăsta să propăvăduiască Dreapta în interiorul unui trust care n-a plătit cu anii taxele către stat", a completat jurnalistul România TV.

Întrebat de ce crede că se aruncă cu asemenea jigniri către votanții PSD, Victor Ciutacu a adăugat: "Atât îi duce capu', atât fac. E o mizerie".

Cât despre replica lui Mîndruță care spunea: "Foarte bine că sunt oameni bolnavi", Victor Ciutacu a opinat: "Dacă Firea a fost sancționată pentru discriminare la adresa lui Iohannis, nu văd de ce Mîndruță n-ar fi. Aia e gândire tipic rasistă: să crape bolnavii ca să trăiască ăilalți".

VEZI ȘI: Lucian Mîndruță, jigniri în direct la România TV. Hanibal Dumitrașcu și Niels Schnecker, reacții după conflictul cu Mîndruță