Ciutacu, reacție după scandalul provocat de Mîndruță la România TV

Victor Ciutacu a opinat cu privire la scandalul pe care Lucian Mîndruță l-a provocat vineri seară, la România TV, în emisiunea Ionelei Năstase și a lui Marius Nițu.

VEZI ȘI: Cum se hârjonea cu Năstase marele apărător al dreptei, Mîndruță

Lucian Mîndruță a intrat, prin telefon, și a făcut un comentariu nepotrivit. El i-a numit pe cei care susțin stânga politică "leneși și neisprăviți", afirmație care a declanșat un schimb de replici extrem de contondent.

Contactat de DC News, realizatorul TV Victor Ciutacu a comentat acest subiect. 

"Am văzut și eu, uluit, în direct, emisiunea de vineri seară. N-am nici o pretenție de la Mîndruță, e lamentabil ca om. Că a simțit nevoia să facă activism politic înțeleg. Oricum în altă parte, în meseria asta pe care se laudă c-o profesează, e inutil. Nenorocirea e că omu-i pericol public. Promovează un rasism de tip nou, în care arienii sunt ei, apostolii Dreptei, iar rasa inferioară ceilalți. Maine-poimâine, un scelerat ca ăsta e-n stare să se viseze lider spiritual al cine știe cărei formațiuni de tip paramilitar care să-i pedepsească fizic pe cei declarați neconformi", a spus Victor Ciutacu pentru DC News.

"Ironia sorții face ca sinistrul ăsta să propăvăduiască Dreapta în interiorul unui trust care n-a plătit cu anii taxele către stat", a completat jurnalistul România TV.

Întrebat de ce crede că se aruncă cu asemenea jigniri către votanții PSD, Victor Ciutacu a adăugat: "Atât îi duce capu', atât fac. E o mizerie".

Cât despre replica lui Mîndruță care spunea: "Foarte bine că sunt oameni bolnavi", Victor Ciutacu a opinat: "Dacă Firea a fost sancționată pentru discriminare la adresa lui Iohannis, nu văd de ce Mîndruță n-ar fi. Aia e gândire tipic rasistă: să crape bolnavii ca să trăiască ăilalți".

VEZI ȘI: Lucian Mîndruță, jigniri în direct la România TV. Hanibal Dumitrașcu și Niels Schnecker, reacții după conflictul cu Mîndruță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel