Ciutacu, reacție după ce Coldea a cerut trecerea în rezervă

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, comentează legat de cererea generalului Florian Coldea adresată directorului SRI, Eduard Hellvig, de a fi eliberat, apreciind că „atotputernicul general SRI pleacă urât din sistemul pe care s-a iluzionat că-l stăpânește”.

Într-o postare pe blogul personal, Victor Ciutacu notează că ”Executia lui Florian Coldea continua pas cu pas. Nu in coordonarea lui Klaus Iohannis, un trist care nu pricepe nimic relevant din ce se intampla in jurul sau, dar in beneficiul lui. Pentru ca va scapa de omul care l-a facut presedinte in pofida logicii, a tuturor evidentelor si care, dincolo de informatiile compromitatoare si de controlul instantelor care-l pot spulbera din viata publica, are un ascendent covarsitor asupra lui. Pe care pana acum n-a ezitat sa-l foloseasca.

Atotputernicul general SRI pleaca urat din sistemul pe care s-a iluzionat ca-l stapaneste: cu suspiciuni de coruptie, mizerie morala si, daramator pentru un militar de cariera, tradare. Oricum ar negocia-o, iar retragerea poreclita benevola, la pachet cu inactiunea SRI din punct de vedere penal la adresa lui, etichetele-i raman lipite pe frunte. La 46 de ani, cariera lui se incheie urat, dezonorant. Fara pic de onoare si demnitate, cum clameaza el in comunicatul care-i consfinteste drama. Exact cum i-a scos el pe unii (si cum a incercat cu altii) din prim-plan si chiar din libertate sau din posesia averii. O defectare, a unui om lipit de zisul sistem, il trece pe tusa, il trimite in ghearele disperarii, il leaga de maini, ii nenoroceste familia. E prizonier pe viata”, scrie Ciutacu.

Citește și: Coldea, trecere în rezervă. Chirieac: Va urma un proces

Jurnalistul România TV consideră și că este ”un soi de dreptate tardiva pentru toti cei care au simtit “efectul Coldea” asupra lor”.

Pe de altă parte, Ciutacu mai spune că ”singura nedreptate flagranta care s-ar putea intampla e ca generalul SRI sa se prabuseasca singur. Nu, el trebuie sa-i ia de gat pe Traian Basescu (in beneficiul caruia a produs toate mizeriile), pe Codruta Kovesi (unealta lui preferata pentru distrugerea destinelor), pe Livia Stanciu (executantul perfect al planului “camp operativ in justitie”), pe toti procurorii, judecatorii si acoperitii din presa care inca alcatuiesc reteaua invizbila”.

Citește și: Comisia SRI: Coldea nu a încălcat nicio lege. Coldea a cerut trecerea în rezervă

În finalul postării, Victor Ciutacu lansează o invitație adresată lui Florian Coldea. 

”P.S. Desi la prima vedere pare inutil, reiterez, totusi, ca nu m-au parasit nici crezul, nici principiile. Daca Florian Coldea mai are vreo farama de demnitate si simte nevoia sa se adreseze opiniei publice, nu mie, il astept la un interviu in direct. La fel ca pe toti cei care s-au prabusit zgomotos si exact ca intotdeauna”, încheie Victor Ciutacu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel