Ciutacu: L-ați făcut ȘOBOLAN pe Fifor?/ Teodorovici: Recunosc! L-am căutat prin partid. Spre norocul lui, nu l-am găsit!

Eugen Teodorovici a recunoscut că l-a făcut șobolan pe Mihai Fifor și l-a căutat după ce a spus la Antena 3, inițial, că și Teodorovici și-a dat demisia. Mihai Fifor a revenit ulterior la Antena 3 și a rectificat. 

Iată afirmațiile făcute, miercuri seară, la România TV: 

Victor Ciutacu: Domnul Teodorovici, dom`le, l-ați făcut șobolan pe Fifor? 

Eugen Teodorovici: Da, asta o recunosc, așa este! 

Victor Ciutacu: Da` de ce?

Eugen TeodoroviciPentru că se leagă de felul meu de a fi. Eu nu pot să spun dimineață că-mi dau demisia pe Facebook. După o oră, două, trei să-mi modific postarea publică și să spun că nu-mi mai dau demisia, mă fac că nici n-am menționat. Cum să fac eu oamenii să creadă în mine când eu mă schimb de la o zi la alta? 

Victor Ciutacu: Păi și dvs. v-ați supărat pe postările lui Fifor? 

Eugen TeodoroviciȘi mai ales că eram după CEx la partid și, uitându-mă la un post TV, am urmărit discuția telefonică a dânsului pe post și aud că nu și-a dat demisia Teodorovici. Păi cum nu mi-am dat demisia? Și după asta a revenit și... vă dați seama că... măcar spune adevărul, nimic altceva! Și am început să-l caut prin partid, recunosc. Spre șansa și norocul dânsului, nu l-am găsit! 

Victor Ciutacu: Nu-mi spuneți că făceați și scandal.

Eugen TeodoroviciEh, nu făceam, îi țineam o lecție de morală. Ăsta-mi este felul meu de a fi. Când bați palma cu un om, să știi că nu-ți bagă pe la spate cuțitul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel