Ciutacu, întrebări fulger pentru Olguța Vasilescu după un articol DC News

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

DC News a prezentat în exclusivitate stenogramele din ședința CEx a PSD înainte de propunerea unui ministru. Astfel, Codrin Ștefănescu i-a solicitat lui Mihai Tudose să ”jure” că nu e ”acoperit”. Ulterior, Tudose și-a făcut semnul crucii și a negat faptul că ar avea o dublă comandă.

Prezentă în studioul României TV, Olguța Vasilescu a răspuns la două ”întrebări fulger” puse de Victor Ciutacu, pentru confirmarea informațiilor prezentate de DC News din cadrul ședinței CEx PSD.

”Victor Ciutacu: Vreau să vă întreb două lucruri, după ce am citit azi pe DC News. L-a pus Codrin Ștefănescu pe Mihai Tudose să se jure că nu e securist?

Olguța Vasilescu: Da. L-a întrebat, da. Și eu am spus că are obligația să raspundă întrebărilor și să clarifice cât mai rapid situația. O să ne convingem dacă e, dar eu cred că nu este. Și vă spune un om care nu iubește Sistemul. 

Victor Ciutacu: Am văzut că circula o teorie potrivit căreia este un aranjament, iar fidelii domnului Bădălău vor vota împotriva domnului Tudose și va fi numită apoi doamna Carmen Dan în funcția de premier?

Olguța Vasilescu: Nu. Fiecare organizație a avut o opțiune, au fost nominalizați mai mulți candidați pentru funcția de premier. Dar nu vor vota în niciun caz împotriva PSD. Nu este dizidență, e democrație în partid”, i-a răspuns Olguța Vasilescu jurnalistului Victor Ciutacu la România TV.

Puteți citi AICI detalii ale întâlnirii de duminică dintre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis despre care DC News a scris în exclusivitate, în urma căruia s-a decis numele noului premier al României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel