Ciutacu, interceptat: Ne-aţi prins cu mâna pe bani?

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu "a căzut pe interceptări", după întâlnirea cu doi oameni importanți, la Monte Carlo.

"Există două explicaţii ştiinţifice: că am ghinion, că aşa nimeresc eu la mesele la care se ascultă, şi a două: că am un anturaj prost. Dacă ieşeam cu doi de la salubritate, nu mă înregistra nimeni. Am luat masa la Monte Carlo cu nişte persoane rău famate. La vremea respectivă, erau bine famate: domnul Elan Schwartzenberg şi Codruț Marta. Marta era şeful de cabinet al şefului Fiscului, iar domnul Schwartzenberg era unul dintre oamenii preferaţi ai puterii politice de la vremea respectivă. De ce îi hărţuiau procurorii ca să cad şi eu victimă? Poate ne spune doamna Kovesi.

Am aflat, prin diverse moduri. O dată am aflat acolo, intrând într-un restaurant şi așezându-mă la masă cu cei doi împricinaţi şi cu soţia şi copilul, să mâncăm de seară, că ne era foame. Venisem cu avionul. Apoi, la vreun sfert de oră, a apărut pe un site din România că Ciutacu a fost preluat de Schwartzenberg şi se află în restaurantul de pe strada cutare. A doua oară, am aflat citind stenograme din dosarul domnului Marta, cum doi oameni, cu al treilea la telefon (eu), vorbeau şi anunţau că se văd la masă seara. Deci totul se petrece în jurul meselor, că doar nu ne-am întâlnit să jucăm şah sau să citim cărţi împreună, ci să bem un pahar şi să mâncăm ceva. Îţi dai seama cum era dacă Ciutacu juca o partidă de şah cu Codruţ Marta? Abia asta era cu adevărat o ştire", a povesit Victor Ciutacu la România TV.

"Ne-aţi prins cu mâna pe bani?"

"Eu am prostul obicei să ies cu cine vreau la masă, când vreau. Mie, în general, momente de genul ăsta mi se întâmplă cu oameni care ajung sau nu obiect de studiu pentru procurori. Trecuta interceptare a fost pe mandatul general al doamnei Bica, iar eu, prostul societăţii, am ieşit la masă cu doamna Bica şi doamna Udrea. Ultima persoană publică cu care am ieşit la masă a fost fostul şef şi actualul subordonant al domnului Tomac: domnul Băsescu. E ceva rău? M-am întâlnit la un eveniment privat, o cumetrie. Am stat la masă cu domnul Băsescu o oră şi jumătate. Vor apărea peste şase ani stenograme? Eu sper, spre binele lor, să nu dea ce am vorbit. E cu din alea la CNA, te amendează.

Râdem, glumim, dar este o nebunie. Ajungem să ne ascundem. Vai, ce să spun, a fost ăla la masă cu ăla şi au făcut şi au dres. Am fost la masă. Ne-aţi prins cu mâna pe bani? Nu. La revedere, drum bun! Ce este interesant este că statul român dă mandat de interceptare pe numele domnului Elan Schwartzenberg, pe teritoriul României, înregistrat la Monaco, altă ţară. De atunci, tot întreb, avem o explicație oficială pentru care procuratura din România a înregistrat ambiental pe teritoriul altui stat. A existat acordul altui stat?", a mai adăuat acesta.

Vezi și: Ciutacu, interceptat la Monaco. Chirieac: E o afacere de spionaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel