Ciutacu îl atacă pe Iohannis cu o imagine șoc: Nu iau lecții de crescut copii de la cineva care nu are copii

Klaus Iohannis i-a felicit pe părinții care au venit la proteste alături de copiii lor.

"Democrația nu este niciodată de la sine înțeleasă și pentru multă democrație e nevoie de multă educație. Îi felicit pe părinții care și-au dus copiii în Piața Victoriei pentru o lecție autentică de democrație. Să păstrăm democrația vie și țara curată, la propriu și la figurat, pentru generațiile care vin după noi, pentru viitorul României", a spus președintele.

Marți seară, la România TV, Victor Ciutacu a spus că nu i se pare normal să ia lecții de crescut copii tocmai de la cineva care nu are copii. În context, jurnalistul a prezentat o fotografie șocantă din Piața Victoriei: un șobolan de jucărie pe care scria: "Liviu" și care era călcat cu piciorușul de un copil.

"Un președinte de stat instigă și legitimează nerespectarea legii, în două rânduri consecutive. Și pe cealaltă parte urlă că penalii au vrut să-și salveze privilegiile și libertatea. Trăim într-un film de oameni nebuni?", a mai zis Victor Ciutacu la România TV.

Pe de altă parte, senatorul Șerban Nicolae a invocat Legea nr. 272/2004, Art. 27 alin. (4) prin care spune că micuții nu pot fi folosiți sau expuși de către părinți, reprezentanți legali, alte persoane responsabile de creșterea și îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituții publice sau private, în scopul de a obține avantaje personale/instituționale sau de a influența deciziile autorităților publice.

"Nişte canadieni interesați nu ştiți?", a mai scris Șerban Nicolae făcând aluzie la Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel