Ciutacu, discuţii cu Carmen Dan şi Meleşcanu: Am numai veşti proaste pentru Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a anunţat, în direct la România TV, că a discutat cu cei doi miniştri pe care Klaus Iohannis îi vrea afară din Guvern. 

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunţat, în direct la România TV, că a discutat cu Carmen Dan şi Teodor Meleşcanu la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea lor. "Am numai veşti proaste pentru domnul preşedinte Iohannis şi pentru doamna Dăncilă", a declarat Victor Ciutacu.

"Carmen Dan nu demisionează sub nicio formă iar domnul Meleşcanu a reconfirmat faptul că domnia sa nu a fost numit de către domnul preşedinte Iohannis, a fost propuse de ALDE, votat de Parlamentul României ca ministru şi nici domnia sa nu simte nevoia să facă plăcerea nici a domnului Iohannis, nici a doamnei Dăncilă. Deci Carmen Dan a anunţat public prin intermediul meu, într-o declaraţie acordată în exclusivitate România TV, că nu stă în genunchi nici ea nici partidul în faţa domnului preşedinte Iohannis şi că nu intenţionează să-şi dea demisia", a declarat Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel