Ciutacu, dezlănţuit: Vă decimez bucată cu bucată, viermilor!

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a lansat un atac extrem de dur la adresa celor care i-au transmis mesaje "de bine" atunci când a început şirul dezvăluirilor despre metodele de lucru ale statului paralel.

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a dezlănţuit la finalul emisiunii de miercuri seara, de la România TV, în cadrul căreia s-a discutat despre abuzurile făcute de procurorii DNA, despre modul în care oamenii erau hărţuiţi şi hăituiţi în numele luptei anticorupţie. Victor Ciutacu a lansat un atac dur la adresa celor care i-au transmis mesaje "de bine" atunci când a început şirul dezvăluirilor despre metodele de lucru ale statului paralel, mesaj pe care vi-l redăm în cele ce urmează:

„După toate 'felicitările' pe care mi le-am luat pentru că i-am demascat pe odioşii ăştia ştiţi ce o să fac? O să continui, de al dracu’ şi de inimos şi vă decimez bucată cu bucată, viermilor! Să vă ia şi pe voi statul de drept cum i-aţi luat şi voi pe ceilalţi. Să vedeţi cum e să ajungeţi în arest la Câmpina şi să vă pună ăia apă în pernă, cum e să fie frig în dubă, cum e să-ţi fie dor să vorbeşti cu copilul la telefon şi, în general, să vedeţi cam cât de frumoasă e lupta anticorupţie. Pentru că toţi sunteţi corupţi, bandiţilor!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel