Ciutacu, despre Badea: Îl cunosc, îl înțeleg, știu ce simte și-l cred

Zilele trecute, Mircea Badea spunea că nu va pleca de la Antena 3 - așa cum s-au grăbit unii să spună - ci și-ar dori să facă și alt gen de emisiuni.

VEZI ȘI: Ciutacu, reacție NERVOASĂ după accidentul aviatic: Pleacă, bre

Victor Ciutacu, jurnalistul România TV, a opinat pe marginea acestui subiect. A spus că nu l-a sunat pe Mircea Badea să vadă dacă este adevărat că vrea să facă "altceva" în televiziune. De asemenea, Victor Ciutacu a vorbit și despre partea mai puțin cunoscută a jurnalismului care nu are doar avantaje și care poate ajunge - uneori - să dezumanizeze.

"Am citit (n-am și văzut-o pe sticlă), sub formă de transcriere, răbufnirea de dată recentă a lui Mircea Badea.

Nici măcar nu l-am sunat. Nu mă privește.

Dar îl cunosc, îl înțeleg, știu ce simte și-l cred. Chiar dacă-ți place, meseria asta, dincolo de incontestabilele și evidentele avantaje (inclusiv de natură financiară) pe care ți le aduce în comparație cu oamenii obișnuiți, e a dracului de păcătoasă. Macină, uzează, consumă, dezumanizează. Te izolează, deși poate părea greu de crezut pentru cei care-și închipuie că socializarea de serviciu și interacțiunea colegială țin loc de familie, de tot ce ți-e, la propriu, uman vorbind, mai apropiat. Ajungi să trăiești într-o vecinătate. Și există momente în care ai senzația de prea-plin. Mi se întâmplă și mie, vorbesc din experiență. Și eu n-am anii petrecuți de Mircea pe sticlă, n-am ritmul lui inuman. Dar simt. Și e din ce în ce mai acut.

Sigur că nu ne obligă nimeni să continuăm. Nu ne ține nimeni cu forța în geamul televizorului. Nu stăm cu pistolul la cap. Putem să ne lăsăm. Și să ne facem paznici de noapte. Sau să descărcăm TIR-uri cu banane. Ori să ne luăm anul sabatic atât de la modă (în Tibet, la mofete sau prin Africa Neagră) pentru a ne limpezi creierii. Și, totuși, n-o facem. Habar n-am pentru câtă vreme...

UPDATE: Oricum, toți suntem niște produse. Avem un ciclu de viață. Mai lung sau mai scurt, depinde cât suntem în stare să ne reinventăm", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Mircea Badea, despre viitorul său la Antena 3

Mircea Badea a stârnit multe comentarii în spațiul media după ce a spus, luni seară, că s-a săturat să se lupte cu toată lumea și că se gândește să renunțe la emisiunea sa. Vorbele i-au fost interpretate greșit și unii s-au grăbit să spună că pleacă de la Antena 3.

"E un moment acum. Îmi este și foarte scârbă văzând propaganda lui Iohannis. Nu mai pot să o iau de la capăt și atunci mă gândesc că se pot face alte lucruri în televiziune. Nu înseamnă că plec de la Antena 3. Nu despre asta e vorba, dar se pot face altfel de emisiuni. Am obosit și m-am săturat. Pot să fac o grămadă de altfel de emisiuni de televiziune", a zis Mircea Badea.

"Nu am vorbit despre plecarea de la o televiziune, ci despre renunțarea probabilă la un anumit gen de a face emisiuni care mi-a fost mie propriu în ultimii ani. Prea mulți", a punctat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel