Urmărește emisiunea live


Ciutacu atrage atenția vizavi de legea anti-fumat. Legătură cu Cioloș

Jurnalistul Victor Ciutacu vorbește despre încrengătura de politicieni, activiști civici și chiar o societate comercială care ar fi condus la adoptarea actualei legi anti-fumat.

Ciutacu nu evaluează în vreun fel efectele acestei legi anti-fumat, însă observă faptul că, în spirit tipic românesc, la facerea ei ar fi contribuit tot felul de persoane care în mod normal nu trebuiau să aibă legături atât de strânse cu instituțiile statului. "Director al proiectului “Iniţiativa 2035 – Fără Tutun”, Ramona Brad s-a bucurat de susținerea guvernului tehnocrat, condus de Dacian Cioloș. Firma pe care aceasta o conduce, Clearpoint, cu site-ul în continuare în renovare, a beneficiat și de adânca apreciere publică a unuia dintre consilierii personali ai lui Dacian Cioloș, Constantin Postoiu (actualmente membru al Romania 100). Acesta a lăsat mărturie și un testimonial pe pagina Clearpoint, în care povestește pe scurt cat de bună a fost colaborarea Guvernului României cu Ramona Brad și cu SRL-ul acesteia", a scris jurnalistul pe blogul său, ciutacu.ro.

Colaborare dubioasă

Victor Ciutacu se întreabă cum a fost însă posibilă o colaborare directă între un o firmă privată și Guvernul României. "Nu este detaliată, din păcate, modalitatea concretă de colaborare dintre Executiv și o societate comercială. Ar fi interesant, însă, de văzut cum a fost “oficializată” concret colaborarea fructuoasă, mai ales având în vedere faptul că fostul înalt oficial al statului afirmă negru pe alb că  Guvernul Ciolos a promovat printr-un SRL o lege," mai spune jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel