Ciutacu: Angajaților România TV li s-a interzis să vorbească cu Sebastian Ghiță

Victor Ciutacu a dezvăluit că Sebastian Ghiță nu are voie să vorbească cu angajații de la România TV.

"Ordonanța de punere sub control judiciar a lui Sebastian Ghiță este o oroare. După interzicerea temporară a exercitării mandatului său ales de parlamentar, de la unul din trecutele sale dosar penale, desființată din fericire de o instanță întreagă la minte, mă gândeam până unde pot merge experimentul judiciar și abuzul. Nici prin cap nu mi-a trecut câtă imaginație au nepoțeii lui Stalin. Și credeam că am o imaginație bogată...

[citeste si]

Sub pretextul nobil că azi-dimineață s-a trezit un deputat PSD (cu identitate protejată, evident) speriat că l-ar fi șantajat Ghiță cu represalii jurnalistice la România TV, DNA i-a interzis urmăritului penal al momentului, între altele, să intre în sediul postului pe care l-a fondat și să ia legătura cu orice angajat al televiziunii. Dincolo de faptul că, presupunând prin absurd că lui Sebi i-a luat Dumnezeu subit mințile, nu știu de unde luam noi resurse umane, financiare și de spațiu editorial pentru a executa, pe rând sau la un loc, peste 250 de aleși ai neamului, ridic și eu, ca omu' prost, câteva nedumeriri de ordin (hai să-i zic, demodat) democratic", a scris Victor Ciutacu pe blogul său.

"Da, vor să ne gâtuie. Pe el, ca (fost) pol de putere și de influență economică, pe noi, ca post tv care contează în piață. Nu suntem proști, pricepem repede. Habar n-am ce (și dacă) face instituțional stația, habar n-am ce face Sebi. Am trăit profesional până acum fără el, o s-o fac și din clipa asta. Numai că am prostul obicei să fac urât la amenințări, șantaje și presiuni", a mai notat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel