Urmărește emisiunea live


Ciutacu, amenințat cu bătaia de un angajat de la IKEA

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a primit amenințări cu bătaia pe pagina sa de socializare. Ciutacu susține că omul care l-a amenințat este corporatist la un mare retailer și întreabă dacă firma este de acord cu implicarea brandului în astfel de acțiuni violente.

„Luați-aș lentila în pumni!", i-a scris, pe mesaj privat, un internaut lui Ciutacu. 



”Deci pe mine ma ameninta cu bataia, in numele idealurilor tinerilor frumosi si liberi, un corporatist de la Ikea? Sau conducerea companiei are vreun anunt de facut cu privire la activitatea salariatului sau de la relatii cu clientii?”, a postat ulterior jurnalistul România TV. 

În urmă cu doar cîteva minute, Victor Ciutacu revine cu un nou mesaj pe pagina sa de socializare, anunțând că a primit un punct de vedere din partea IKEA.

”Mi-a răspuns IKEA. În esență, ei respectă opinile personale ale angajaților și dreptul lor democratic de a amenința cu bătaia:

"Bună, Victor. Așa cum îți spuneam mai devreme, colegii noștri au făcut verificări în legătură cu situația prezentată de tine. Ce vrem să știi este că respectăm dreptul la liberă exprimare al tuturor angajaților, dar opiniile personale exprimate de aceștia în viața privată nu reprezintă și nu sunt însușite în niciun fel de IKEA Romania. De asemenea, IKEA Romania nu are niciun drept și nicio obligație cu privire la opiniile personale ale lui Alexandru Pavel exprimate în timpul său liber și transmise prin alte medii de comunicare decât cele deținute de IKEA. Ne pare rău pentru această situație și te asigurăm că mesajul lui Alexandru Pavel nu reflectă în niciun fel punctul de vedere al IKEA Romania. O seară frumoasă!"

Simțiți-vă liberi în țara voastră!”, își încheie postarea Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel