Ciutacu: Am o știre de ultimă oră. Mi-e și frică dacă fac mâine emisiuni

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a prezentat o informație de ultimă oră la România TV.

Victor Ciutacu a prezentat la România TV profilul de Facebook al Consulului onorific al României în Madagascar, care, potrivit fratelui lui Radu Mazăre, ar vrea să preia afacerea din Madagascar a fostului edil al Constanței prin intermediul fiului acesteia.

După ce jurnalistul a arătat postări ale Lăcrămioarei Toader în care o susținea pe Laura Codruța Kovesi, consulul onorific al României în Madagascar și-a dezactivat contul de Facebook la scurt timp.

Am o știre de ultimă oră. Fix în timpul acestei emisiuni, după ce am difuzat infuziunile de dragoste și simpatii ale doamnei Consul onorific al României la adresa doamnei Kovesi, doamna Lăcrămioara Toader și-a dezactivat contul de Facebook. Capturile există. Sunt și la mine în telefon. Dacă Ministerul de Interne le dorește, le poate solicita pe cale oficială.

Ce se întâmplă noaptea... Fiul dânsei, de aseară până azi nu mai e vice-consul, mama lui nu mai are cont de Facebook. Mi-e și frică dacă fac mâine emisiuni. Ce se mai întâmplă?, a declarat Victor Ciutacu, la România TV, în cadrul emisiunii Punctul culminant.

Ce a declarat Mihai Mazăre despre Lăcrămioara Toader

Consulul onorific al României în Madagascar vrea să îi preia afacerea, prin intermediul fiului dânsei, care e vice-consul. E o femeie plecată de 40 de ani din România. Terenul e luat, în concesiune, de mine, Radu și fiul consulului, cel care spune că e vice-consul. Investitorii sunt israelieni. Extrădarea a fost semnată de ministrul Justiției din Madagascar joia trecută, iar apoi a plecat în vacanță, în Mauritius. Și prietena lui Radu a fost reținută, prima dată, câteva ore, dar au eliberat-o a doua zi.

Doamna consul a și avut un salariu lunar, de la Radu, apoi nu s-au mai înțeles. Ea a dat în judecată firma la care lucrau, ea și Radu, și a pierdut procesul. Ea i-a cerut lui Radu Mazăre 80.000 de euro ca să îl lase în pace, dar Radu i-a spus că nu are banii respectivi", a spus Mihai Mazăre, în cadrul intervenției telefonice de luni seară, din emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Vezi și: Fratele lui Radu Mazăre, acuzații grave: I-a cerut 80.000 de euro ca să-l lase în pace

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel