Ciuhodaru, jocul de-a retragerea de pe lista PSD la europarlamentare. Val Vâlcu: Era primul care trebuia să iasă

Tudor Ciuhodaru
Tudor Ciuhodaru

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat asupra informaţiilor potrivit cărora Tudor Ciuhodaru ar urma să se retragă de pe lista de europarlamentari a PSD, în locul său urmând a veni Victor Negrescu. 

În spaţiul public s-a lansat, marţi, informaţia potrivit căreia medicul Tudor Ciuhodaru ar urma să se retragă de pe lista de europarlamentari a PSD, locul său urmând a fi luat de către Victor Negrescu, unul dintre cei mai apreciați tineri social-democrați. Informaţia a fost infirmată chiar de către Ciuhodaru, cel care a intervenit la Antena 3 şi a spus că nici vorbă de aşa ceva. 

Val Vâlcu a comentat jocul "mă retrag, nu mă mai retrag de pe listă": "Dacă tot e vorba de retras sprijinul politic şi se mai poate schimba lista de europarlamentari, primul care ar trebui să iasă ca să-i facă loc lui Negrescu ar fi Ciuhodaru. Pentru că în afară de două-trei poveşti la televizor şi cum se tratează insolaţia... Să nu ne minţim... Ciuhodaru nu e Arafat. Totuşi, spui că trebuie la Bruxelles oameni competenţi, trebuie să iei în calcul că Negrescu a fost ministru, a plecat fără scandal, nu a fugit din PSD când nu a mai ocupat funcţii publice, a făcut campanie la baionetă, e în tineretul socialist, vorbitor de nu ştiu câte limbi străine. 

Ciuhodaru ce o să facă? Îşi lasă cabinetul şi se duce să pună plasturi la Parlamentul European? O să răsucească el pe deget Parlamentul European? Chiar îi lipsea PSD-ului un astfel de om experimentat cum este Negrescu şi acum îşi oblojeşte rănile cu doctorul de la UPU care o să-i avertizeze pe cei din PE să nu umble cu capul în soare şi să folosească umbrela. S-au gândit la un nou Arafat dar mai are mult până acolo", a afirmat Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel