Cîțu, ”urmărit de Spionul rus": Un mesaj pentru bichon și stăpânul lui

Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, s-a plâns că este urmărit de spioni ruși, după ce Eugen Teodorovici a dezvăluit că actualul ministru de Finanțe s-a întâlnit cu personaje din zona de evaziune fiscală.

Florin Cîțu, a declarat duminică, înainte de Consiliul Național PNL, întrebat despre postarea în care afirma că este urmărit de "Spionul rus", că a fost "un mesaj foarte clar pentru un bichon și stăpânul lui". El nu a vrut să spună la cine se referea.

A fost un mesaj foarte clar pentru un bichon și stăpânul lui. Nu mai am ce să declar acolo", a spus Florin Cîțu. El nu a vrut să ofere alte detalii, oricât au insistat jurnaliștii.

”Spionul rus”

Ministrul de Finanțe a postat, sâmbătă, pe Facebook un text în care afirma că este urmărit de "spionul rus".

"Dupa cum stiti #SpionulRus (va aduceti aminte de el) si cele cateva trusturi media #FakeNews platesc sa fiu urmarit. Dupa aceea vin si va mint. Ca sa nu va mai minta va spun eu ce fac in timpul liber. Acum ma intalnesc cu niste prieteni, unii romani iar altii straini. Suntem la un restaurant. Dupa , o sa ma duc sa ma tund. Vedeti? Nu este nevoie sa platiti pe cineva sa ma urmareasca", a scris sâmbătă Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel