Cîțu o face mincinoasă pe Firea. ”Are banii în conturi de ieri”

Florin Cîțu   - foto Agerpres
Florin Cîțu - foto Agerpres

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a criticat-o pe Gabriela Firea după ce primarul general a anunţat că nu poate plăti salariile angajaţilor primăriei pentru că nu ar fi fost viraţi banii de la minister. Acesta a acuzat-o pe Firea că a furat startul campaniei electorale şi că îi manipulează pe bucureşteni. 

"Gabriela şi dramoletele ei.

Gabriela Firea iar a furat... startul pentru campania electorală. Însă în premieră pentru bucureşteni îi manipulează şi se foloseşte de ei. Este momentul ca TOŢI bucureştenii să afle adevărul în legătură cu minciuna pe care a aruncat-o ieri in spaţiul public. Mai ales cei care nu o vor mai vota. Adevărul este simplu şi doar unul. Gabriela Firea are banii pentru salarii în conturile primăriei încă de ieri. De ce i-a minţit şi i-a speriat pe bucureşteni, ar trebui să explice astăzi. Este clar că primarul general îi confundă pe bucureşteni cu spectatorii care asistă cuminţi la dramolete ieftine.", a scris Florin Cîţu pe Facebook. 

Firea acuză Guvernul pentru neplata salariilor 

"E o veste neplăcută pe care am primit-o iar toţi colegii din Primăria Capitalei şi din subordonate sunt neplăcut surprinşi pentru că de ani de zile nu s-a mai întâmplat ca salariile să nu poată fi data la ziua în care sunt ele programate, mulţi oameni având credite la bănci. Nu e vorba doar de funcţionarii publici, ci de subordonate, mă refer la actorii din teatre, angajaţii din muzee, la medicii din cabinetele de medicină şcolară. Nu putem să achităm suplimentele financiare pentru persoanele cu dizabilităţi, adulţi şi copii, pentru femeile însărcinate, pentru familiile care au copil mic, precum şi facturile către societăţile cu care avem contracte pentru lucrări. Pe data de 8 a fiecărei luni, primăria primea de la Ministerul Finanţelor cota alocată conform legii bugetului. În premieră, practic nu am mai primit această sumă. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă zilele următoare", a declarat Gabriela Firea, potrivit România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel