Cîţu, "surpriză" de Crăciun pentru companii. Herjeu: Cum să nu-ți treacă nițel cheful de cârcoteală

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu comentează anunţul făcut marţi seara de către ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, cel care afirmat că s-au făcut returnări de TVA către companii.

"Cum să nu-ți treacă nițel cheful de cârcoteală (mă rog, cine-l are, eu, nu!) când îl vezi pe ministrul Câțu ce mândru e că a dat multe, multe sute de milioane de lei ca returnări de TVA unor megacompanii, în timp ce toți știm și înțelegem, că doar nu suntem ciumați în cap, că nu sunt bani de mărit pensii, salarii sau alocații. Sau pentru investiții", a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Ce a declarat Florin Cîţu

”Chiar azi am rambursat TVA de 900 de milioane de lei. Am feedback de la companii private, antreprenori mari, care mi-au spus că nu mai așteptau să vină TVA-ul după un an! A fost o surpriză că au primit înainte de Crăciun TVA-ul. Companii foarte mari care așteptau și-și luaseră gândul. Deci, este o chestie normală ceea ce facem noi. Nu vreau să ascundem sub preș nimic. Asta este situația astăzi!”, a mai declarat ministrul de Finanțe la Realitatea Tv, marți seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel