EXCLUSIV  Ciripituri: Vorbește sau nu Elena Udrea

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O întrebare macină Internetul: vorbește sau nu Elena Udrea, odată revenită în țară? Sau poate, în loc de interviu, dă un tweet.

Donald Trump conduce SUA prin Twitter. Republica Moldova a avut, în 2009, o revoluție Twitter. Noi nu prea avem tuiteriștii noștri. Nici nu e greu să citești un tweet. Titlul unei știri (cea mai lungă lectură pentru feisbuciliști) are circa 120 de litere, un mesaj pe Twitter cel mult 280. Așa că o să postez, în loc de editorial, două-trei tweet-uri, pe subiecte fierbinți, care pot fi citite împreună, sau separat, după posibilități. Uite primele trei:

  • Întrebarea zilei pe Internet este dacă vorbește sau nu Elena Udrea, odată revenită în țară. Asta e întrebare? Ar fi ceva ieșit din comun să vorbească, la nouă luni, fetița Elenei Udrea, nu fosta președintă PMP.
  • Dacă Elena Udrea vorbește, cutremurul din 77 va fi o amintire, spune Radu Cristescu. Cutremurul din 1977 este o amintire pentru mulți dintre noi, chiar dacă Udrea tace. Restul s-au născut prea târziu ca să aibă amintiri despre cutremur.   
  • PSD a retras Legea Recunoștinței, care ar fi obligat copiii să-și întrețină părinții. O grea lovitură pentru Mihai Chirica, primarul din Iași. Te pomenești că bebelușul de aur îl lasă pe drumuri și nicio lege nu-l apără.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel