EXCLUSIV  Bucureştiul, fără centură. Negoiță, revoltat pe Guvern: Cât de ticăloși să fiți?

Trafic Bucuresti
Trafic Bucuresti

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a vorbit la interviul DC News despre problema traficului din Bucureşti şi a acuzat Guvernul României de incompetenţă şi ticăloşie. 

"N-am cum să nu spun faptul că sunt revoltat de faptul că Guvernul în continuare nu îşi face treaba cu centura Bucureştiului. Am fost la Negoieşti de Prahova, care ţine de comuna Brazi. Are centură! Bucureştiul nu are centură. Să fie sănătoşi cei de la Guvern cu incompentenţa caracteristică. Este inadmisibil asta.

Avem mari probleme în Bucureşti din cauza asta, pentru că cei care vin de la Vâlcea sau Craiova şi vor să meargă la mare nu au ce căuta la Piaţa Unirii. Ei aşa sunt obligaţi să meargă. Noi bucureştenii respirăm gazele de eşapament ale celor care nu au nicio vină. Nu au nicio variantă, din cauza faptului că Guvernul nu îşi face treaba. Am fost foarte revoltat când am văzut că de fapt în buget nu sunt bani pentru centură. Ce aveţi de gând cu Bucureştiul? Cât de ticăloşi să fiţi? Plecaţi din oraşul acesta, pentru că nu îl meritaţi!", a declarat Robert Negoiţă. 

Centura cu două benzi, problematică 

"În regim de două benzi nu avem nici măcar o treime. Măcar de ar fi toată centura aşa. Încă se circulă, măcar de ar fi fost toată aşa", a mai spus Robert Negoiţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel