Circulaţia pe drumurile din judeţele Tulcea şi Constanţa, redeschisă

Circulaţia pe toate toate sectoarele de drum naţional din judeţele Tulcea şi Constanţa a fost redeschisă.

Circulaţia pe mai multe sectoare de drum naţional din judeţele Tulcea şi Constanţa a fost redeschisă, cu restricţii pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, informează, vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În prezent, se circulă cu restricţii pe următoarele sectoare: DN 22 (Isaccea - Somova) judeţul Tulcea, DN 22A (Cătăloi - Hârşova) judeţele Tulcea şi Constanţa, DN 22D (Horia - Ciucurova) judeţul Tulcea, DN 22F (Horia - Nalbant) judeţul Tulcea, DN 22 (Smârdan - Ovidiu) judeţele Tulcea şi Constanţa, DN 22D (Măcin - intersecţia cu DN 22) judeţul Tulcea, DN 22E (Garvan - I.C. Brătianu) judeţul Tulcea.

În perioada 18 ianuarie, ora 17:00 - 19 ianuarie, ora 05:00, la nivel naţional, drumarii au acţionat cu 580 de autoutilaje şi s-au răspândit 2.309,3 tone material antiderapant şi 15,498 tone Clorură de Calciu. 'Facem din nou apel la conducătorii auto, să conducă prudent, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile meteorologice şi de trafic din zonele tranzitate.

Reamintim că ieri mai multe sectoare de drum naţional au fost blocate de autotrenuri neechipate corespunzător care au îngreunat accesul utilajelor de deszăpezire şi deplasarea celorlalţi participanţi la traficul rutier', precizează comunicatul CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., de pe pagina web a companiei sau de pe paginile de Facebook şi Twitter ale CNAIR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel