Circ în Parlament după discursul lui Ponta, cu Orban și Zgonea

Deputatul PNL Ludovic Orban a luat cuvântul în Parlament după ce premierul Ponta a anunțat, de la pupitru, scăderea prețului la energie, dar a fost întrerupt periodic de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, căruia liberalul i-a cerut să nu se comporte ca un subaltern al prim-ministrului.

Orban: Domnule deputat Victor Ponta, temporar, dar doar temporar premier, aș vrea să vă spun câteva cuvinte (din sală se aud huiduieli) despre rostul prezenței dvs aici, d-le deputat Victor Ponta. Dvs nu vă aflați aici pentru că așa vă doriți dvs și pentru că .. (Zgonea îl întrerupe tăindu-i microfonul)

Zgonea: D-le deputat, spuneți-mi procedura!

Orban: Procedură în conformitate cu art 182...

Zgonea: Dl deputat, toți suntem în sală în conformitate cu art 182 (...) Care este procedura pe care o invocați?

Orban: D-le Zgonea, aveați obligația de a-l întrerupe pe dl deputat Victor Ponta care se află astăzi aici nu pentru a vorbit vrute și nevrute, pentru a bate câmpii pe alte teme decât pe temele pentru care a fost chemat să vorbească. Din păcate nu ați făcut lucrul ăsta și ați provocat această dezbatere fără ca noi - dar nu noi suntem importanți, ci cetățenii României- să aflăm când se va reduce contribuția la asigurări de sănătate, fără ca noi să aflăm.. (Zgonea îi taie microfonul)

Zgonea: Vă mulțumesc d-le deputat, sesiunea de întrebări și interpelări, după ora 18:000, vă mulțumesc foarte mult (îl invită pe deputatul PDL Mircea Toader la pupitru)

Orban: Mulțumesc că mi-ați dat drumul, închei prin a-l ruga pe dl ministru pentru Relația cu Parlamentul, dl Eugen Nicolicea, să-l consilieze pe dl care este temporar șef și pe dumneavoastră d-le președinte Zgonea, să nu vă comportați ca un subaltern... (i se taie din nou microfonul)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel