Ciprian Tătăruşanu, contract: Clubul mi-a făcut deja o propunere

Ciprian Tatarusanu
Ciprian Tatarusanu

Ciprian Tătăruşanu a dezvăluit vineri, într-o conferinţă de presă, că vrea să rămână la FC Nantes, el având contract până în iunie 2019 cu echipa aflată acum pe locul 14 în Ligue 1, scrie ziarul Ouest France. 

Intrate un timp într-un punct mort, negocierile dintre Tătăruşanu şi club, legate de o eventuală prelungire a contractului, au fost reluate de curând. "Vreau să rămân şi clubul vrea la fel. Negociez şi clubul mi-a făcut deja o propunere. Vom vedea dacă ajungem la un acord", a declarat goalkeeperul într-o conferinţă de presă organizată înaintea meciului de duminică Nantes - Bordeaux. "Venit în vara lui 2017 la dorinţa lui Claudio Ranieri (antrenorul de atunci - n. r.), Ciprian Tătăruşanu s-a impus destul de uşor ca titular între buturile FC Nantes. Cu 37 de meciuri jucate în sezonul trecut (12 fără gol primit) şi deja 23 în acest sezon, uriaşul din Carpaţi (1,97 m) pare chiar să fie indispensabil. Chiar dacă traversează acum o perioadă mai delicată", scrie ziarul citat. 

"Acesta e fotbalul. Aşa stau lucrurile, însă am mai avut asemenea perioade în cariera mea. Nu e ceva plăcut, fiindcă rolul portarului e să ajute echipa împiedicând primirea golurilor", a explicat Tătăruşanu, care a luat 28 de goluri în acest sezon, având doar cinci meciuri fără gol primit. Nantes a adunat 27 de puncte după 25 de etape, având un parcurs slab după decesul fostului său jucător Emiliano Sala. "Este o perioadă complicată, dar sper că încă de duminică vom da totul ca să ieşim din ea", a mai spus Tătăruşanu, citat de pagina de Twitter a clubului. 

Vezi şi: NINSOARE în București. Vremea s-a schimbat radical

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 25 februarie - 3 martie 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel