Ciprian Marica: Situaţia de la Dinamo e critică

Dinamo a încheiat anul 2019 pe locul nouă în clasamentul Ligii 1, cu 28 de puncte, la șapte lungimi de ultima poziție care se califică în play-off. Ciprian Marica, fostul jucător al "câinilor", a precizat că vinovatul pentru situația în care se află echipa din Ștefan cel Mare este patronul Negoiță.

"Situaţia de la Dinamo e critică. Vorbeam cât de curând cu Bogdan Bălănescu, cel atât de contestat de oameni şi avea o voce atât de tristă, de supărată, de apăsată. Și l-am întrebat: de ce eşti atât de supărat? Că situaţia e grea. Păi stai aşa: tu iei decizii de capul tău? A zis că nu. El, în afara faptului de a pune în aplicare ceea ce i se cere, nu face. El e cu cifrele, băiatul ştie cu cifrele. Şi dacă tu îi spui că ai deficit de 300.000, 500.000, 700.000, omul vine cu soluţii pentru tine şi ţi le prezintă: păi trebuie să mă ajuţi să economisesc din buget suma asta.

Îi ceri unui angajat să găsească o soluţie, să te încadrezi în asta. Nu e normal? Noi ar trebui să spunem realitatea, că nu Bălănescu decide, nu el ia decizii. Oamenii se feresc să spună că deciziile se iau de acolo şi toată lumea dă în Bălănescu, care e un simplu angajat care execută nişte ordine. Are putere din pix, sau ce putere are? Face el ceva de capul lui acolo? Bugetul îl organizează în funcţie de ce îi spune patronul echipei. Păi dacă tu îmi spui că e deficit de 300.000, trebuie să aduc 300.000 şi eu am ofertă pe Nistor, prietene, e ofertă de 300.000 pe Nistor, dă-i drumul, altă soluţie nu avem. E Bălănescu de vină?

Cred că, în primul rând, la Dinamo se pune problema de obţinerea licenţei şi de a face totul pentru asta. Patronul, dacă alege să se sfătuiască cu o parte dintre oameni sau poate că nu se sfătuieşte, poate zice să-i dea soluţiile şi mergem mai departe... Dacă nu se sfătuieşte cu ceilalţi, e ceva greşit? E clubul lui şi face cum vrea el", a spus Ciprian Marica, la Digi Sport.

În această iarnă, Dinamo l-a vândut pe căpitanul echipei, Dan Nistor, la Universitatea Craiova, contra sumei de 300.000 de euro, precizează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel