Ciprian Deac, transfer Steaua. Becali, aproape să-l rateze

becali
becali

Gigi Becali este pe cale să rateze transferul lui Ciprian Deac, după ce în timpul campionatului îl dădea pe jucătorul de la CFR Cluj ca și transferat la gruparea roș-albastră.

Gigi Becali s-ar fi bazat pe o clauză contractuală a lui Ciprian Deac, ce i-ar fi permis să se poată transfera ca jucător liber de contract în pauzele competiționale. Becali ar fi putut astfel să evite achitarea sumei de transfer. Surpriza vine însă de la Deac care spune că s-a înțeles cu conducerea clujeană să renunțe la respectiva clauză, astfel că transferul fără bani nu se mai poate efectua. În cazul în care Gigi Becali dorește să-l achiziționeze trebuie să plătească CFR-ului suma de transfer.  Ciprian Deac are contract cu CFR Cluj pentru încă trei ani.

"Acum nu mai depinde doar de mine, pentru că sunt jucatorul CFR-ului. Eu am un contract cu CFR-ul şi nu mai pot pleca când vreau eu. E clar că dacă vine o ofertă avantajoasă pentru club şi dânşii vor fi dispuşi să se desparta de mine, ce pot sa fac?", a declarat Deac pentru ProTV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel