Ingrediente
Carne de pasăre de curte
1 ceapă
2 morcovi
Păstârnac
Ţelină
1 ardei
3 roșii
1 ou pentru tăiței
1litru borș
1legatură leuștean
Citeşte şi Gogoşi cu lingura. Reţeta simplă a bunicii
Mod de preparare
Se pune carnea de pasăre la fiert, iar când dă în clocot se spumuieşte. Următorul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să adăugaţi zarzavatul tăiat cubuleţe. După ce s-a fiert carnea, se adaugă borşul şi tăiţeii.
Dacă vreţi ca ciorba să fie mai roşie, puteţi adăuga puţin suc de roşii în momentul în care puneţi borşul. Lăsaţi să mai fiarbă 10 minute. La final adaugaţi leuşteanul.
Citeşte şi Plăcintă dobrogeană. Reţeta simplă şi delicioasă a gospodinelor pricepute
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News