Ciorba de acasă. Secretul știut de puține gospodine

Rodica Mitu / 25 sep 2019 / 11:03

Ciorba nu lipsește de pe masa românilor. Puțini sunt însă cei care țin cont de anumite trucuri când e vorba de acest preparat.

Prima apă în care au fost fierte legumele trebuie aruncată. Adaugă sare în apa în care fierb legumele. Dacă pui sarea la final, în farfurie, ciorba nu va avea același gust.

De asemenea, trebuie să ai grijă și cât timp fierbi legumele. Se vor pierde proprietățile nutritive dacă sunt fierte excesiv.

Pentru o ciorbă savuroasă este bine să adaugi ingredientele pe rând. Ordinea este următoarea: carnea, apoi legumele tari, urmate de legumele moi, notează divahair.ro. Dacă vrei ca ciorba să fie sănătoasă și plină de vitamine, rezumă-te la ingrediente naturale.  

 

VEZI ȘI: Șansă pentru o ZODIE la final de septembrie. Ceilalți vor fi uimiți