Cioloș revine după întrebarea de la Realitatea TV care l-a iritat. Ce relație are cu Virgil Ardelean

Dacian Cioloș a recunoscut ce relație de rudenie are cu Virgil Ardelean, după ce a fost vizibil iritat de întrebarea adresată la Realitatea TV dacă este nepotul fostului șef de la ”Doi și-un sfert”. 

Luni, Dacian Cioloș a avut un ton iritat când a fost întrebat dacă este nepotul lui Virgil Ardelean și a răspuns că ”nu sunt niciun nepot, suntem din același sat”

Întrebat, din nou, despre ce relație de rudenie are cu acesta, după câteva zile, fostul premier tehnocrat a răspuns: ”Bunicul meu a fost frate cu bunica lui Virgil Ardelean. Ăsta e gradul de rudenie. L-am cunoscut destul de puţin, i-am cunoscut destul de puţin familia. L-am cunoscut, evident, pentru că este din sat, de-acolo. Nu mi-e ruşine deloc cu ceea ce a făcut Virgil Ardelean, cu ceea ce a lăsat în urmă, cu modul în care şi-a făcut treaba. Eu mi-am văzut de viaţa mea, de cariera mea. Nu am beneficiat niciodată de această cunoştinţă, şi de nici o altă relaţie. Responsabilităţile pe care le-am avut mi le-am asumat direct, fără proptele”, a spus Dacian Cioloș, într-un interviu pentru Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel