Cioloș, prezidențiale. Cristoiu: Speranța numărul unu. Dați-mi voie să cred în el

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Jurnalistul Ion Cristoiu a realizat o analiză a profilului lui Dacian Cioloș având în vedere că se numără printre posibilii candidați la alegerile prezidențiale.

Dacian Cioloș este un produs care îmi amintește de anii 90-96. În anii respectivi, indiferent cine apărea anti FSN, i se iertau toate. Nu trebuie să îl judecăm pe Cioloș fără a scoate din ecuație disperarea anti PSD-istă dintr-o parte a electoratului. Din punctul acesta de vedere, în partea dreaptă a electoratului, eu dacă aș fi un votant în această parte, l-aș vota pe Dacian Cioloș pentru că pare cel mai puțin neisprăvit dintre toți. Hai să ne uităm la USR și domnu Barna, care mie nu îmi spune nimic, după debarcarea lui Nicușor Dan. În asemenea momente, partidul acesta, FSN, PDSR, PSD, are o caracteristică anumită: creează prin dominarea sa o disperare în partea cealaltă încât se caută oamenii care ar putea să îl înfrunte. La ora actuală, Dacian Cioloș este speranța numărul 1 a electoratului de dreapta și indiferent ce s-ar dezvălui despre el, câtă vreme PSD-ul e la putere, nu va avea nicio eficiență, dacă va ajunge la putere, nu va avea nicio eficiență.

Dați-mi voie să cred în Dacian Cioloș. Încerc să iau în calcul toate personalitățile care sunt la ora actuală în bătălia politică. Încerc să nu spun că Dacian Cioloș nu va face nimic pentru că nu îmi place mie., a explicat Ion Cristoiu în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Prin ce s-a destins Cioloș

Întrebat prin ce s-a distins Cioloș de este mai prezent în spațiul public când nu are nicio funcție decât în momentul când avea cea mai înaltă funcție guvernamentală, Cristoiu a mărturisit că este un miracol, o ciudățenie.

Deocamdată este un miracol. Este o ciudățenie. Domnul Cioloș, deși a devenit simplu cetățean în 4 ianuarie 2017, s-a vorbit într-una de el. Inclusiv colegi anti-sistem l-au cultivat într-una., a adăugat jurnalistul. 

Vezi și: Cioloș, candidatură. Plan pus la zid de un lider european: "Oportunism"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel