Cioloș, nesusținut de USR la prezidențiale? Chirieac: Către cine se îndreaptă valul de ură

Potrivit surselor România TV, Dacian Cioloș nu ar fi susținut de către USR la prezidențiale în favoarea unei candidaturi a lui Dan Barna. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informațiile transmise de postul de televiziune.

Probabil că au sondaje interne. Rămăsese că USR și PLUS vor discuta pentru candidatul comun la prezidențiale. O ruptură între cele două partide nu ar fi benefică pentru candidatul lor. Altminteri, indiferent cine va fi, ori domnul Barna ori domnul Cioloș, au prima șansă să intre în turul 2 și să câștige alegerile. Vorbim despre viitorul președinte al României acolo. Domnul Dan Barna începe să se impună mai mult decât domnul Cioloș, care este mai reflexiv, mai de la Bruxelles așa..., a spus analistul Bogdan Chirieac, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea News Line, de la România TV.

'Valul de ură, îndreptat către Iohannis'

Întrebat dacă ar trebui Klaus Iohannis să își pună semne de întrebare cu privire la scăderea șanselor sale pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni, Bogdan Chirieac susține că într-adevăr ar trebui să facă acest lucru, mai ales după eliminarea lui Liviu Dragnea de pe scena politică.

Cu siguranță. După arestarea lui Liviu Dragnea, da. Valul de ură despre care tot vorbesc și care există pe rețelele sociale, va mătura în continuare. Nu se va diminua. Dragnea era motorul acelui val de ură, indicat cu multă pricepere pe rețelele sociale. Prin eliminarea brutală a lui Liviu Dragnea, valul acesta de ură există în continuare. El trebuie să se reverse asupra a ceva. Doamna Dăncilă nu are profilul ca să trezească ură. Nu este o personalitate conflictuală, nu atacă. Este mai degrabă pentru dialog, dorește consens. E foarte greu să reverși tot acest val pe Guvernul PSD. Atunci valul acesta de ură se duce către personalități. Care este personalitatea mai proeminentă în momentul acesta? Domnul Klaus Iohannis, a completat Bogdan Chirieac, la România TV.

Vezi și: Dacian Cioloș nu este susținut de USR la alegerile prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel