Cioloș, într-o situație dificilă. "Forța motrice" a PLUS, declarații uluitoare

Dacian Cioloș are din nou probleme de imagine. Stratega PLUS vrea desființarea proprietății private.

Dacian Cioloș a lăudat un membru al partidului PLUS, Oana Maria Bogdan, pe care a descris-o drept „forța motrice" a echipei. "Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica românească are nevoie pentru a căpăta substanță, omenie și justețe. E persoana cu cea mai mare capacitate de muncă creativă și ordonată pe care o cunosc.

În vara lui 2016, venea în guvernul pe care l-am condus ca secretar de stat responsabil cu patrimoniul la Ministerul Culturii. A fost suficientă o oră de discuții despre modul în care patrimoniul material și cel imaterial pot oferi valoare societății și pot contribui la dezvoltare, pentru a înțelege că am de-a face cu o femeie nu doar foarte competentă, care vorbea din propria-i experiență (arhitect consacrat în Bruxelles, membru al Comisiei de experți UNESCO al orașului Bruges), dar și cu o vizionară și o inovatoare pe care nimic nu o poate împiedica să transforme visurile în realitate", scria recent Dacian Cioloș pe Facebook.

Citește și: Gheorghe Iancu: El ar fi trebuit să fie PREMIER al României! I s-a propus funcția. Este o elită

Susține renunțarea la proprietate

Colega lui Dacian Cioloș se pare că are idei care sunt departe de valorile europene pe care fostul premier le susține cel puțin declarativ.

"Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele", a comentat Oana Maria Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel