Urmărește emisiunea live


Cioloș, despre Dragnea: Nu o să mă bucur de necazul unui om

Dacian Cioloș, la DCNews
Dacian Cioloș, la DCNews

Dacian Cioloș a declarat, referitor la condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, că nu se va bucura de necazul unei persoane, însă, pe de altă parte „fiecare și-o face cu mâna lui".

„Nu știu dacă un om care a pus mâna pe putere și a abuzat de această putere îl putem numi ca cel mai puternic om din România dar mă rog, sigur fiecare face aprecieri. Eu nu o să mă bucur de necazul unui om dar pe de altă parte fiecare și-o face cu mâna lui", a afirmat Dacian Cioloș, luni seară, la Digi 24.

Agonia ia sfârșit

Fostul premier a adăugat că este bucuros că s-a încheiat „agonia" în care a fost adusă țara noastră din cauza liderului PSD Liviu Dragnea.

„Mă bucur că am pus capăt agoniei în care a fost dusă România din cauza acestui om și din cauza temei, fricii lui de a da piept cu justiția și își asuma faptele și a separa în justiție, ne-a dus pe toți în haos, a aruncat în aer guvernarea, a aruncat în aer economia României după ce apus mâna pe un partid politic care din păcate numai partid politic nu se poate numi dacă e să o luăm în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur că această agonia ia sfârșit și așa cum am spus putem începe să construim și mă bucur că acest lucru s-a întâmplat, această decizie a justiției vine după ce partidul pe care Liviu Dragnea îl conduce a fost pus la locul lui de către electorat ca să nu avem apoi alte interpretări că justiția ar fi influențat politicul", a conchis Cioloș, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel