Cioloș, despre schimbarea așteptată de toți românii: Asta e problema

Premierul Dacian Cioloş a afirmat, marţi, că este necesară o schimbare, pentru care este nevoie de "curaj şi de viziune", punctând că nu doreşte să alimenteze prea mult speranţele celor care o aşteaptă pentru că într-un an nu se vor putea întâmpla multe lucruri în acest sens.

"Schimbarea e necesară, dar ea începe cu noi, cu fiecare dintre noi şi asta presupune curaj şi un pic de viziune. Şi eu sunt conştient că într-un an de zile nu or să se poată întâmpla foarte multe lucruri şi de asta nici nu vreau să las să crească prea mult speranţele oamenilor care aşteaptă de la alţii să facă să se schimbe nişte lucruri. (...) Eu cred că în toate domeniile trebuie să fim gata să facem lucrurile altfel şi să nu mai stăm de frica celor care au făcut până acum lucrurile într-un anumit fel cu care noi nu am fost de acord", a declarat Cioloş la Europa FM, citează Agerpres.

[citeste si]

Totodată, prim-ministrul a arătat că problemele care duc spre nevoia de schimbare sunt la toate nivelele, nu doar în administraţie, astfel că fiecare trebuie să contribuie la acest proces.

"Asta e problema, că e multă lume care vrea ca lucrurile să se schimbe, dar nu ar vrea să fie în pielea celor care trebuie să le schimbe. (...) Ca să facem schimbarea, e nevoie să fim cu toţii pregătiţi pentru asta şi să schimbăm noi cu toţii lucrurile, nu doar să aşteptăm de la alţii să le schimbe. (...) Nu e suficient să dai afară câţiva oameni, să numeşti câţiva directori generali sau prefecţi pentru ca lucrurile să se schimbe pentru că problema nu e doar în administraţie, atunci când vorbim de o anumită anchilozare mentală vizavi de dorinţa asta de schimbare", a explicat Dacian Cioloş. 

Citește și: Adrian Năstase: BOR, prezența nevăzută la parada militară de 1 Decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel