Cioloș, candidatură. Ficeac: Era de așteptat

Dacian Cioloș nu exclude candidatura la alegerile prezidențiale. Analistul Bogdan Ficeac susține că are legătură cu prestația actualului șef al statului.

Dacian Cioloș a lăsat de înțeles că nu exclude varianta să candideze la alegerile prezidențiale de anul viitor, chiar dacă asta ar însemna să fie concurentul președintelui Klaus Iohannis, cel puțin în primul tur. Analistul politic Bogdan Ficeac susține că era de așteptat această candidatură pe partea dreaptă a politicii românești. 

"Mai multe era plecat decât implicat"

Pe partea dreaptă era de așteptat ca această candidatură să intervină, mai ales că văd destule nemulțumiri din partea susținătorilor domnului Klaus Iohannis față de prestația sa, în general și în ultima vreme, în sensul în care, da, a militat pentru justiție, dar mai mult a vorbit și prea puțin a făcut, mai multe era plecat decât implicat. Iar acțiuni concrete de genul celor în care ieșea în stradă și îi făcea penali, asta poată să facă orice, nu trebuie să fie președinte al țării ca să iasă și să manifesteze împotriva Guvernului. Președintele țării ar fi trebuit să utilizeze instrumentele pe car ele are la dispoziție și în special de puternicul Consiliu Suprem de Apărare al Țării care, probabil lunar, ar fi trebuit constituit și luat bucată cu bucată, sector cu sector, să vadă ce efecte are corupța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel