Cioloș a dezvăluit ce planuri are: Mesajul din 2015 rămâne

Dacian Cioloș, fost premier al României, a declarat, joi, la Cluj, că va continua în următoarea perioadă o activitate începută deja. 

El a declarat că se va implica în proiecte care să genereze soluţii şi proiecte şi a precizat că nu i se pare esenţială preocuparea legată de intrarea sa în politică şi de partidul pe care îl va alege.

”Activitatea mea personală în perioada următoare se va concentra în direcţia de a încerca să găsesc soluţii şi proiecte pentru viitor, proiecte care să genereze soluţii la anumite probleme, dar care mai ales să genereze o implicare cât mai activă a unui număr cât mai mare de oameni care să fie stimulaţi emoţional nu numai de ieşirile în stradă”, a spus Dacian Cioloş.

[citeste si]

El a mai declarat că ”Pe de-o parte, cred că mesajul dat în noiembrie 2015 rămâne valabil - o parte din societate, care doreşte un progres cât mai rapid al României, aşteaptă ca partidele politice să se reformeze şi aşteaptă soluţii politice din partea partidelor care să îşi şi asume anumite lucruri enunţate. Dar dincolo de asta, cred că este important să găsim variantă pentru a avea modalităţi prin care cât mai multă lume să se implice în mod democratic şi proactiv în soluţii care să fie generate şi apoi aplicate de instituţii democratic alese. Toată lumea întreabă dacă intră Cioloş în politică sau nu şi în ce partid merge. Nu asta este esenţial acum. Este important conţinutul şi să nu punem căruţa înaintea boilor”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel