Ciolacu: La șefia PSD Arad ar trebui un președinte interimar

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Marcel Ciolacu a declarat, joi, că Dorel Căprar își dorește să candideze din nou pentru șefia PSD Arad, însă la această filială ar trebui numit un președinte interimar.

„I-am transmis domnului Căprar că îi recomand să amâne conferința, urmând ca în cadrul Comitetului Executiv să luăm o decizie cât mai înțeleaptă în ceea ce privește organizația de la Arad, unde s-au întâmplat suficiente lucruri ca să mai trebuiască și această dispută dusă în spațiul public. PSD nu e printre favoriții Aradului. El este actualul președinte, își dotește să candideze încă o dată, dar trebuie să ținem cont de anumite lucruri care s-au întâmplat. Acolo trebuie avută o discuție. La un moment dat ajunsesem la concluzia de a numi un interimar până se lămuresc lucrurile în justiție", a spus Marcel Ciolacu, joi seară, la „Gândurile lui Cristoiu”.

Liderul PSD a precizat că Dorel Căprar „vrea să schimbe regulile în timpul jocului" și să aducă mai mulți oameni la conferințele extraordinare, deși statutul nu îi permite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel