Marcel Ciolacu: Intrăm în GREVĂ parlamentară. Nu mai participăm la votul final. Bogdan Chirieac: Este anunțul serii, mișcare importantă a PSD

foto captură Antena 3
foto captură Antena 3

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut anunțul serii. 

România riscă să piardă banii europeni, care ar fi venit prin PNRR. Ciolacu, ultimatum pentru coaliția de guvernare

”Dacă nu vor veni cu PNRR să-l prezinte în Parlament, propun colegilor de la PSD să intrăm în grevă parlamentară. Vom fi în Parlament, la grupurile parlamentare, vom participa la Comisii, nu vom mai participa la plen. Dl. Iohannis să-și gestioneze Guvernul său și Parlamentul său, fără Opoziție în plen” a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD, la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire” cu Radu Tudor. 

Liderul PSD a precizat că vor lua cuvântul, dar ”nu vom participa la votul final, nu mai participăm la voturile din Parlament”. Decizia încă nu e luată, va fi propusă însă de Marcel Ciolacu la primul BPN. Președintele PSD a punctat că marile forțe europene au prezentat și dezbătut proiectul național în Parlamentul țării. 

”Este anunțul serii și este o mișcare importantă prin care PSD își intră în haina de partid de Opoziție autentic” a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, care a precizat că-n criza medicamentelor pentru bolnavii de cancer, în orice alt stat, ”cădea Guvernul”. 

Întrebat de Bogdan Chirieac dacă România poate rata fondurile care ar urma să fie alocate țării noastre prin PNRR, Marcel Ciolacu a răspuns că ”momentan, nu suntem puși pe șine”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel