Ciolacu, întâlnire cu Timmermans şi cu Stanişev. A anunțat plecarea la Bruxelles

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a anunțat că pleacă la Bruxelles pentru a se întâlni cu Timmermans şi cu Stanişev.

"Astăzi am primit răspuns şi de la Comisia de la Veneţia, că vor iniţia demersurile şi discuţiile în interiorul Comisiei, la sesizarea Comisiei de monitorizare a APCE. Aş dori să mulţumesc socialiştilor europeni. După mult timp au fost alături de noi şi ne-au susţinut, şi prin vot. Nu am nicio problemă, nu am avut nici în alte dăţi. În cazul în care PSD în anumite momente nu a avut o comunicare sau a ajuns la anumite relaţii tensionate, atât cu domnul Timmermans, cât şi cu domnul Stanişev, eu o să îmi cer scuze, ca şi preşedinte interimar. Nu am nicio reţinere. În perioada următoare o să fac o deplasare la Bruxelles, unde o să am o discuţii cu mai mulţi socialişti europeni, inclusiv cu persoanele invocate mai devreme", a declarat liderul PSD, vineri seara, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului.

A prezentat scrisoarea deschisă adresată lui Ludovic Orban

Ciolacu a menţionat că în cadrul şedinţei a prezentat şi scrisoarea deschisă adresată prim-ministrului Ludovic Orban, pe tema modificării legislaţiei electorale.

"Am avut o întâlnire cu colegii mei din teritoriu. Am prezentat şi scrisoarea deschisă adresată primului ministru, de astăzi: aceeaşi temă de a se stopa acest abuz de putere cu privire la modificarea legislaţiei electorale", a spus Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel