Ciolacu, întâlnire cu lideri PSD. Dumitru Buzatu, întrebarea la care a refuzat să răspundă

Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui, a făcut declarații în contextul întâlnirii convocate de Marcel Ciolacu.

„Marcel Ciolacu oferă funcții și (...) nu știu de unde le are”, a spus Dumitru Buzatu, luni seară, într-o intevenție telefonică la Antena 3. „Nu trebuie să ne pierdem rațiunea, să aruncăm tot felul de calitați de salvator”, a mai zis acesta.

„Nu a avut loc nicio întâlnire statutară la structurile regionale care să pună problema viitorului partidului și viitorul președintelui care a candidat. Sigur că e o problemă, dar nu cred că în felul acesta se poate rezolva. (...) Nu întâlniri în cinci, șase, șapte oameni, ci în structuri consacrate”, a adăugat Dumitru Buzatu.

Am fost invitat să particip, dar nu am vrut și am comunicat motivele”, a precizat președintele PSD Vaslui. Întrebat ulterior de Cătălina Porumbel la Antena 3 cine l-a sunat pentru a participa, nu a dorit să răspundă. În schimb, s-a rezumat la a spune: „Nu e important. Unul dintre colegi m-a întrebat dacă doresc să vin. Nu am să-i dezvălui numele. Am explicat că particip doar la întâlnirile statutare ale partidului!”

De asemenea, întrebat dacă a fost sunat de Ionel Arsene, a declarat: „Nu voi dezvălui numele colegului. Am vorbit cu Ionel Arsene, o convorbire amicală, l-am informat că nu voi participa la asemenea întâlniri, cu scopul de a-l influența pentru a nu se duce nici el".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel