Ciolacu: Etapa excluderilor a fost depașită, suntem în etapa includerilor

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a făcut noi declarații după CEx-ul de aseară.

"Azi de dimineaţă au lipsit trei colegi europarlamentari care aveau avion la ora 6.00. În rest, cu restul colegilor din Comitetul de organizare a alegerilor PSD am avut o primă întrunire şi, în afară de deciziile administrative, am început să conturăm un calendar de alegeri în fiecare organizaţie şi toţi paşii care trebuiesc parcurşi, să ne încadrăm în termenul cerut de majoritatea colegilor, ca în februarie să aibă loc un Congres ordinar", a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat câte organizaţii au în acest moment conducerea interimară PSD, social-democratul a răspuns: "În acest moment, am înţeles că sunt două. Se face tabelul. Eu voi merge la partid cu Paul Stănescu şi mai mulţi colegi din comitetul interimar, unde vom avea această listă de la unul dintre secretarii generali adjuncți".

"Noi avem un mandat foarte clar"

"Noi avem un mandat foarte clar, de a face o analiză şi de a organiza congresul ordinar al partidului. În Comitetul executiv de ieri, nu am primit alte atribuţii de a primi sau de a da pe cineva afară din partid. Această etapă a excluderilor a fost depăşită. Eu consider o etapă a includerilor. Nu am vorbit despre oameni, ci despre procedura prin care au părăsit PSD. Sunt foşti colegi de ai mei care au fost excluşi şi totuşi acest atribut al deciziei asupra celor care au fost excluşi este o decizie a Comitetului interimar, cu înştiinţarea preşedinţilor de organizaţii. Ne-am gândit la un sistem mai rapid de comunicare", a mai spus Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel