Ciolacu dezvăluie MIZA schimbărilor din PSD

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a explicat printr-o postare pe pagina sa de socializare de ce s-a luat decizia schimbării de conducere în cadrul partidului. 

"În Comitetul Executiv Național al PSD am luat împreună decizii ca un partid responsabil care a acționat cu rațiune și maturitate într-un moment dificil. După mult timp, toate părerile au fost ascultate și toți am înțeles că este mai important să punem interesul partidului pe primul loc.

Aveam nevoie de o schimbare, care să arate votanților noștri și tuturor românilor că am înțeles ceva din ce ne-au transmis. Miza este enormă: PSD trebuie să pregătească temeinic alegerile locale și parlamentare!

Apreciez enorm gestul doamnei Viorica Dăncilă și cred că faptul că a rămas alături de conducerea PSD prin preluarea organizației de femei demonstrează că este un om 100% dedicat acestui partid. Sunt convins că experiența sa va reprezenta un câștig pe viitor!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

PSD nu va mai fi condus de un tătuc

"Pe de altă parte, la propunerea colegilor, mi-am asumat împreună cu un colectiv de conducere un mandat interimar limitat care să asigure o tranziție echilibrată până la organizarea Congresului din februarie în care să fie aleasă o nouă conducere statutară. PSD nu mai avea nevoie de noi scandaluri interne și cred că aceasta a fost cea mai bună soluție!

PSD nu mai poate fi condus de un singur om, de un tătuc! PSD are nevoie de o conducere în care toată lumea să fie ascultată, care să aibă o comunicare foarte bună cu teritoriul, care respectă statutul și care respectă structurile statutare.

Am ținut foarte mult ca în această conducere colectivă să fie promovați oamenii care au obținut scoruri foarte bune în alegeri. Sunt colegi care au muncit foarte mult și au câștigat în județele lor. De asemenea, am propus să avem vicepreședinți pentru fiecare regiune, astfel încât să asigurăm o reprezentare echilibrată la nivelul întregii țări.

Meritocrația trebuie să se întoarcă în PSD și îmi doresc ca în perioada următoare să fie promovați cât mai mulți oameni care au performat în viața publică și profesională.

Adversarul PSD nu este în interior, ci în exterior. Mă bucur că toată lumea a înțeles acest lucru. Trebuie să ne asumăm rolul de principal partid de opoziție! Cu fermitate și determinare!", a mai scris preşedintele interimar al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel