Ciolacu, DEMISIE Guvern. Temerea primarului Toma: S-a zbătut mult!

Din calitate de vicepremier, Marcel Ciolacu începuse să deruleze o serie de proiecte importante pentru județul din care provine - Buzău.

Odată cu debarcarea lui din Guvern, au apărut și îngrijorările primarului Constantin Toma. 

"Faptul că Marcel Ciolacu nu mai este în Executiv reprezintă o pierdere pentru orașul și județul Buzău. Acest om s-a zbătut mult ca Buzăul să se dezvolte. Acum sper că nu va fi vorba de o răzbunare. Sper ca Liviu Dragnea și ceilalți care conduc partidul și guvernul să aibă înțelepciunea necesară și să nu se răzbune pe Marcel Ciolacu", a zis primarul Buzăului, Constantin Toma, scrie Buzoienii.ro.

Un nou RMN, penitenciar la Unguriu, refacerea clădirii Colegiului Național Mihai Eminescu, tablete pentru toți elevii, laptopuri pentru profesori, Centura de Est a Buzăului, 150 de miliarde subvenție căldură - toate acestea sunt doar o parte din proiectele reușite sau în derulare 'marca' Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, fost vicepremier în Guvernul Tudose.

Marcel Ciolacu spunea că se va întoarce "cu fruntea sus" în Parlament, unde va continua să se dedice serviciului public în beneficiul României.

[citeste si]

"Mă voi întoarce cu fruntea sus în Parlament, unde voi continua să mă dedic serviciului public în beneficiul României. Şi, în mod special, voi continua să mă lupt pentru toate proiectele care vizează dezvoltarea judeţului Buzău. Vă mulţumesc tuturor!", spunea Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel