Ciolacu, anunț pentru 2020: Va fi anul BĂTĂLIEI

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj în care a anunțat un an 2020 puternic pentru PSD.

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a scris un mesaj de final de an pe Facebook, în care a promis revenirea formațiunii în topul politicii românești, urând mai apoi sărbători fericite românilor.

„Am traversat un an în care am ținut piept celor mai puternice atacuri la adresa social-democrației. Unii au vrut să dispărem și au întreținut pentru asta un permanent război în societate. Nu le-a ieșit!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

2020, anul revenirii PSD

 

Liderul PSD promite că anul 2020 va fi unul prielnic pentru partid, în care acesta va reveni în prim-planul politicii românești.

„PSD se va întoarce în 2020 mai puternic, mai determinat și mai hotărât ca niciodată să lupte alături de cei mulți, care au fost abandonați de guvernarea de dreapta preocupată doar să îi facă pe cei bogați și mai bogați", a adăugat Ciolacu.

Guvernarea actuală, atacată de liderul Partidului Social Democrat

 

„2020 va fi anul bătăliei pentru drepturile fiecărui român! Niciun efort nu va fi prea mare pentru a bloca abuzurile, ilegalitățile, incompetența și amatorismul acestei guvernări care distruge tot ceea ce s-a făcut bine în România.

Încheind mesajul, Ciolacu le-a urat sărbători fericite tuturor românilor: „Vă doresc un An Nou mai bun, cu sănătate și prosperitate! La mulți ani 2020!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel