Ciolacu, anunț despre Congresul PSD: Nu mai merge așa!

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu va accepta să se impună de la centru oameni care să fie trecuţi pe listele electorale ale organizaţiilor judeţene. 

'Eu nu am acceptat la Buzău, şi cu certitudine nu o să accept niciunde, sunt preşedinte de organizaţie, să mi se impună cineva pe listă (...). Cred că acea etapă a vieţii de partid este depăşită, cel puţin din partea mea şi sunt ferm convins şi din a domnului Stănescu. Este exclus aşa ceva. Este exclus ca noi să hotărâm în numele dumneavoastră, în schimb, avem o datorie morală să vă ajutăm cu tot ceea ce putem, în primul rând un acces la cifre mai larg, ca în interiorul organizaţiei dumneavoastră să luaţi hotărârile corecte.' a spus Marcel Ciolacu.

'Oamenii care vin când eşti în opoziţie sunt oamenii cei mai valoroşi'

'Încercaţi să deschideţi uşile oamenilor care au avut un istoric cu acest partid, oamenii care vin când eşti în opoziţie sunt oamenii cei mai valoroşi. Când suntem la putere ni se rup telefoanele, nu mai ai loc prin sediu, nu mai ştii cu cine să vorbeşti primul, dar când eşti în opoziţie ajungi la nucleul dur şi frumos', a spus Ciolacu, duminică, la Conferinţa Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi de desemnare a delegaţilor judeţeni la congresul naţional din februarie.

'PSD trebuie să devină un partid modern'

El a adăugat că PSD trebuie să devină un partid modern, în care să nu mai fie 'inventate' reguli în statut pentru a rămâne la conducere anumiţi oameni. 'Am încercat să avem discuţii cu doamna preşedinte Viorica Dăncilă şi să îi explicăm principiile democraţiei, cu adevărat, când pierzi trebuie să pleci sau să faci un pas, mai ales când ai dorit o funcţie atât de mare, şi uitaţi-vă la orice democraţie consolidată din lume.'

'Trebuie să fim un partid modern, trebuie să fim un partid care funcţionează după reguli europene, nu mai putem fi un partid izolat şi să încercăm întotdeauna, în funcţie de interesul lui Ciolacu, al lui Stănescu, să inventăm reguli în statut de a rămâne tot noi. Nu mai funcţionează aşa. Suntem în 2020. Cine mai gândeşte că mai poate să facă şmecherii să îşi aranjeze lucrurile să rămână tot el e fals. S-a terminat acea perioadă. În 2020, lumea, societatea, nu mai doreşte aşa ceva', a afirmat el, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel